2 oktober 2015

7 oktober: ‘Decent Work Day’

Goed en eerlijk werk, dat trekken wij ons aan. De PvdA strijdt internationaal, nationaal en lokaal voor een betere positie voor werknemers. Gelijk loon voor gelijk werk, een fatsoenlijke baan die zorgt voor basiszekerheid, werk van waarde.

Dat zijn voor de PvdA geen loze begrippen, maar de kern van waar wij voor staan. Daarom zorgden we ervoor dat schoonmakers in vaste dienst kwamen van de overheid, hebben we schijnconstructies aangepakt en maakten we werk van het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden in de textielsector van Bangladesh. En zo hebben we nog meer voorbeelden >  

Maar deze strijd is nog niet gestreden. Daarom voeren we ook dit jaar op woensdag 7 oktober actie voor eerlijk werk wereldwijd, op Decent Work Day.

Steun je de strijd voor goed en eerlijk werk, dan kun je deze actie steunen met een donatie. Door jouw donatie kunnen we ons hard blijven maken voor goed en eerlijk werk.

Je kunt je bijdrage ook overmaken op rekeningnummer NL23 RABO 0128 6989 50, t.n.v. Campagnerekening PvdA te Amsterdam, onder vermelding van PVDA147. Ons RSIN of fiscaal nummer ANBI is 002563241