Door Richard Klein Tank op 5 oktober 2020

Plannen Marienvelde: onder de indruk, maar nog wel wat vragen.

De fractie van de Partij van de Arbeid was voor de zomervakantie kritisch over met name de omvang van het woningbouwplan de Boog. Toch zijn we onder de indruk van dit plan.
Wie wil er nu niet wonen op het Hof aan de Boog. Een inbreidingslocatie i.p.v. een uitbreidingslocatie is natuurlijk helemaal goed. Dat brengt ons bij de eerste vraag: “Was er veel animo vorige week bij de inloopavond in de BMV Mariënvelde? Ook al zo’n mooi pareltje in dit dorp. En wanneer er veel animo was, komen dan ook vele mariënveldernaren van de koude Kermis thuis, ondanks dat er dit jaar helemaal geen kermis was? Verder hebben we begrepen dat dhr. Heutink van het gelijknamige café zijn deuren sluit na de “Tour de Mariënvelde” en dat hij zijn kroeg verkocht heeft. In vervolg op onze eerdere vragen: is er inmiddels zicht op of inwoners van Mariënvelde die niet meer op het Hof passen nog kans maken daar in de toekomst een woonplek in welke vorm dan ook te vinden?

Richard Klein Tank

Richard Klein Tank

Mijn naam is Richard Klein Tank, 52 jaar, geboren en getogen in Groenlo. Met passie en gedrevenheid zit ik in de gemeenteraad van Oost Gelre, sinds 2010 als fractievoorzitter. Ook ben ik plaatsvervangend voorzitter van de raad. Dat wil zeggen dat ik tijdens een raadsvergadering burgemeester Annette Bronsvoort vervang als zij afwezig is of zelf

Meer over Richard Klein Tank