Door Jos te Molder op 12 december 2017

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld

Donderdag 7 December zijn de leden van de PvdA Afdeling Oost Gelre bijeengeweest in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 Maart 2018. In sociaal cultureel centrum De Mattelier te Groenlo bogen de leden zich over de definitieve inhoud van het verkiezingsprogramma en de vaststelling van de kandidatenlijst.

Na een korte toelichting op het programma door de programmacommissie en discussie over enkele wijzigingsvoorstellen werd het verkiezingsprogramma  nagenoeg onveranderd vastgesteld. Dit verkiezingsprogramma is hier te downloaden: Verkiezingsprogramma 2018 Oost Gelre

Vervolgens werd de definitieve kandidatenlijst vastgesteld. De beide huidige raadsleden: Richard Klein Tank en Peter Baks kregen plek 1 en 2 op de lijst toebedeeld, waarbij fractievoorzitter Richard Klein Tank opnieuw de lijsttrekker is.

Op plek 3 staat nieuwkomer en tevens eerste vrouwelijke kandidaat: Annelies Donderwinkel.  Huidig commissielid Jos te Molder, tevens nieuw op de lijst, bezet plek 4. Bekend Grollenaar Boukhiyar Taouil staat op 5, het jonge talent Derk Jan Venema op 6 en good old Kees van den Hoek op 7.

De lijst wordt gecompleteerd door betrokken en enthousiaste leden die vanuit hun persoonlijke en/of maatschappelijke achtergrond en expertise de PvdA Oost Gelre een warm hart toedragen en middels hun kennis en ervaring de fractie willen ondersteunen in haar politieke werkzaamheden. De leden van het ombudsteam zijn daarbij gekozen als lijstduwers.

De komende tijd zullen wij gebruiken om ons als PvdA aan de kiezers van Oost Gelre nader te presenteren en onze standpunten en visie betreffende de gemeente Oost Gelre uit te dragen. Op onze website zullen wij u uiteraard op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen en kunt U tevens contact met een van ons opnemen. We zijn natuurlijk ook via Facebook te volgen.

Geanimeerde sfeer tijdens de ledenvergadering.

Jos te Molder

Jos te Molder

OPKOMEN VOOR DE BELANGEN VAN DE ZWAKKEREN IN DE SAMENLEVING Dat is waar de PvdA volgens mij voor staat en dat was jaren geleden ook de reden voor mij om lid van deze partij te worden. Ook vandaag de dag is dit thema nog net zo actueel als ten tijde van de oprichting van de

Meer over Jos te Molder